Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Let MH17: kupte si důkazy

Drazí přátele! Dovolte, abychom vám představili exkluzivní lot, jedinečné vyšetřování soukromého detektiva, odhalujícího příčiny pádu letadla letu MH17.

Pravě tak, jednoduše a srozumitelně se nabízí k prodeji soubor důkazů, bezprostředně se týkajících katastrofy malajsijského Boeingu 777 let MH17. Můžete to koupit i vy, když navštívíte stránky informační burzy The exchange of information. Kup to, a máš po případu! Zbude ti najmout dobrého advokáta, donést papíry do prokuratury a zahájit soudní proces. Viník bude potrestán, ať je kdokoli.

To není žádná legrace, podobná loňské aukci, kdy nizozemský polda prodával věci ze sestřeleného letadla. Šel ovšem sedět.

Tento soubor důkazů prodává skupina nezávislých vyšetřovatelů. Jak stojí v jejich prohlášení, neberou v úvahu žádné domněnky a formulace, fotky ze sociálních síti, logické a subjektivní závěry. Pouze hmotné důkazy. Pravě ony byly shromážděny a teď se nabízí k prodeji.

Vzhledem k důležitosti případu, obrovskému veřejnému zájmu a vlastnostem nabízených k prodeji důkazů, cena není vysoka - nějakých 10 milionů amerických dolarů.

Na začátku se důkazy nabízely skoro za pakatel, staly všeho všude 2 miliony dolarů. Pak prodavač změnil názor a navýšil cenu. Tedy máme ty důkazy za 10 milionů.

Například, pravě takové odškodné požaduje americký advokát Jerome L. Skinner, za každou oběť tragedie. Právník zastupuje 33 rodin zahynulých, žalujících Rusko a prezidenta zemi Vladimíra Putina osobně u Evropského soudu pro lidská práva. Jerome L. Skinner nejenom hraje právnickou hru, je úplně přesvědčen, že pravda je na jeho straně. “Jsem si absolutně jist, že se tuto událost zavinili Rusové”- řekl Skinner agentuře Reuters.

Jerome L. Skinner

Informační burza přihlížela k zvláštnosti lotu a dovoluje rozložit platbu třeba na 5 častí, postupně je studovat a ověřovat již zakoupené důkazy. Stačí prokázat pro začátek jednání 10% od ceny lotu jako jistotu, a pak uskutečnit transakci. Jerome L. Skinner není tu náhodná postava. Svého času, před 13 lety vyhrál soudní proces o výbuchu bomby, která zničila v roce 1988 Boeing 747 let PA103. Letadlo se zřítilo nad skotským městem Lockerbie, zahynulo 270 lidí. Lybie se konečně uznala svoji odpovědnost za tragedii. Pro Skinera sazka je docela vysoká, jde totiž o 330 milionů. Další důkazy evidentně by mu padly do ruky. Mohl by ty důkazy zaplatit? Očividně ano. Ale nekupuje.

Dalším potenciálním kupcem nabízených důkazů se klidně mohla by stát nizozemská vyšetřovací komise. A zase to nebude drahé. Že by se nenašly potřebných 10 milionů v rozpočtech 5 států, jejíchž zástupci onou komisi tvoří? Ve srovnání s tím, kolik peněz již bylo utraceno, vzhledem k tomu, že téměř po dvou rocích pátraní  vyšetřovací tým se přiznává, že ze všech otázek může zodpovědět jenom jednu - kdy byl Boeing sestřelen, 10 milionů USD není velká cena za koupí věcných důkazů, vedoucích k možnému odhalení pravdy. Ať je jakákoli. Sice všechny strany o to stojí. Nebo ne?

Navíc, podle zvláštních pravidel vůči tomuto lotu, prodávající dostane peníze až po ověření autentičnosti důkazů. Měl by určitou jistotu, že nekupuje zajíce v pytli.

Ale nikdo nestojí o tento lot na The exchange of information. A co vlastně nikdo nekupuje? Co se nabízí? Dávají nabízené artefakty nějaké šance, aby případ byl uzavřen a spravedlnost zvítězila? Posuďte sami.

Jsou tu 23 pozic. Nebudu citovat všechny, můžete to v klidu udělat samostatně.

https://joker.buzz/item/18?_locale=en

Ale některé body vám předvedu.

Začnu číslem dvě. Videozáznam, natočený mobilním telefonem v kabině protiletadlového komplexu BUK. Délka záznamu 15 minut. Originál - mobilní telefon s videozáznamem.

Wow! Senzace! Proveďte analýzu nahrávky, ověřte autentičnost, určitě totožnost osob, zachycených mobilem, a uplatňujte nárok na mimořádnou odměnu. Případ je uzavřen. Máte vykonavatele.

Jó, bylo by všechno tak jednoduché, nebýt v seznamu položky číslo jedna.

Pod číslem jedna se nabízí originál nahrávky v podobě magnetového nosiče - kotouč s magnetickým ocelovým drátkem. Délka nahrávky 7 minut 41 vteřin. Obsah nahrávky - rozhovor důstojníka bojového řízení s pilotem vojenského letadla, který se v době katastrofy nacházel nedaleko Boeingu 777. Originál.

Ajajaj! Jaké sakra vojenské letadlo? Co by tam k čertu dělalo? Žádné vojenské letadlo v oficiálních zprávách o příčinách tragédie nefiguruje. Čí by mohlo bejt? Když taková nahrávka vyleze na veřejnost (pokud ovšem je pravá, a co když ano?) vygumuje dvouletou práci týmu odborníků, kteří zatím dokázali zodpovědět jednu jedinou otázku: kdy byl Boeing sestřelen. No, a je tu další ajajaj.

Číslo tři. Data odposlechu telefonních rozhovorů příslušníků zahraničních speciálních služeb. Originál - 6 flash disků.

Jak se tam objevili příslušníci zahraničních rozvědek v souvislosti s případem MH17? Vo mají společného? Vždyť každý ví, že raketu odpálili separatisté. Možná náhodně, jak připustil vyšetřovací tým, ale jistě že to byli oni! Tak už nevím, jestli ten soubor důkazů je takovým opravdovým lákadlem, že by ho zájemci si museli kupovat. Za 10 melounů.

Pak přichází položka… třeba číslo 12.

Číslo 12. Závěr expertů o poloze protiletadlového komplexu BUK, vojenských letadel SU-XX a SU-XX, letadla MH17 a trasy jejich pohybu.

Osmkrát WOW! Co to je? Jaká taková vojenská letadla? Stíhačky? SU-24? SU-27? Že by separatisté spolu s BUKem nasadili letouny? Kde se vzaly? Vždyť žádné letadlo neměli. A jestli v blízkosti Boeingu pohybovaly, jak by se to vysvětlovalo?

A to není všechno. Jsou tam další pecky, jako expertizy trosek letadla, kopie dokumentů trestního řízení služby bezpečnosti Ukrajiny (SBU), screenshoty emailové pošty agenta zvláštní služby, report o pracovníkovi SBU, namočeného do případu…

Nevím, zda jsou nabízené dokumenty pravdivé, či je to něčí hra. Nemám 10 milionů amerických dolarů, abych to ověřil. Jinak bych ten lot jednoduše koupil, protože chci se dozvědět, kdo ten zločin spáchal, chci, aby viník byl potrestán. Ti, kdo takovými prachy disponují, ať je to Jerome L. Skunner, vyšetřovací komise, nizozemská vláda, evropský soud pro lidská práva, prohlašují, že chtějí to samé. Nebo ne?

Autor: Sergej Kondakov | středa 15.6.2016 8:07 | karma článku: 28,02 | přečteno: 1017x
  • Další články autora

Sergej Kondakov

Dobrodinec Soukup

Občas přichází i dobré zprávy. Volala právnička, řekla, že soud se rozhodl v náš prospěch. Sice rozsudek formálně ještě není pravomocný, ale pro odvolání fakticky není důvod.

12.3.2023 v 11:30 | Karma: 18,21 | Přečteno: 903x | Diskuse| Společnost

Sergej Kondakov

Strop lepších zítřků

Vždycky jsem říkal, že v Bruselu sedí géniové. Proto s obrovským optimismem se dívám do lepších zítřků, které se tam pro nás buduje. A snažím se brát z Bruselu příklad.

29.11.2022 v 12:22 | Karma: 25,64 | Přečteno: 534x | Diskuse| Politika

Sergej Kondakov

Jak jsem v mládí četl o Jaromíru Soukupovi

Myslel jsem si, že jsme dosáhli dna. Ale ze spodu zaklepali. Zaklepal, pochopitelně, miliardář, mediální magnát a /nejenom/můj dlužník Jaromír Soukup. Zaklepal tím, že se nic nestalo.

17.11.2022 v 10:58 | Karma: 22,89 | Přečteno: 982x | Diskuse| Média

Sergej Kondakov

Přelet nad Čapím hnízdem

Policie a soud leze pod kůži Andreji Babišovi, ale hnutígenosse a celému jeho hnutí to vůbec nevadí. Přízeň občanů to nesnižuje. Proč?

15.11.2022 v 13:23 | Karma: 20,58 | Přečteno: 569x | Diskuse| Politika

Sergej Kondakov

Jaromír Soukup: Neplatit, neplatit, neplatit!

Ahoj všichni! Nebyl jsem tu dlouho, uch! I když ta dnešní doba, kdy dějiny skáčou, jako šílené koně, prostě nutí vlézt do veřejné diskuze o vezdejších problémech.

21.10.2022 v 11:06 | Karma: 29,03 | Přečteno: 2099x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Mohly by hlídat tisíce dětí. Většině z dětských skupin ale stát nedá peníze

26. dubna 2024

Premium Míst pro děti ve školkách je zoufalý nedostatek. Státu se pro letošek přihlásilo 180 lidí z...

Izraelský ministr Ben Gvir měl nehodu, auto po nárazu skončilo na střeše

26. dubna 2024  19:04

Izraelský ministr národní bezpečnosti Itamar Ben Gvir měl autonehodu ve městě Ramla ve středu země....

EU se od zemí jako Česko naučila hodně o Kremlu i Putinovi, řekla Leyenová

26. dubna 2024  18:09,  aktualizováno  18:29

Díky hořkým zkušenostem, které mají země ze středu a východu Evropy se Sovětským svazem, se...

Zkusil unést hocha ze školky, vydával se za jeho matku. Mladík dostal rok vězení

26. dubna 2024  18:16

Nejprve telefonicky a poté i osobně se čtyřiadvacetiletý muž snažil vynutit si vydání chlapce z...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 129
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2357x
Jsem filmař, dokumentarista. Kameraman, střihač, režisér.
Pocházím z Ruska, přesněji řečeno, ze Sovětského svazu. Když jsem pracoval jako kameraman a režisér, politiky jsem se stranil. Ale za "perestrojku", na konci 80. let minulého staletí musel jsem zúčastnit procesu velkých společenských změn. Od té doby se hodně zajímám o politiku a vliv "velké" politiky na život obyčejného občana.
Přestěhoval jsem do Česka v půli 90. let, postupně jsem se vrátil do branže. Ale zájem o politiku jsem neztratil.
Zažíváme velké změny. Už zase. Musím se k tomu vyjadřovat.