Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Útočit na sousední země, připojovat je ke své Ríši, vraždit, loupit, tvrdit že tam jsou jeho vojáci na dovolené a pak ještě plačtivě psát o zničených školách a nemocnicích, to umí jenom Rus.

Proto jsme a zůstaneme v NATO, pane Kondakov.

1 5
možnosti
Foto

Bilino, nedělejte nám tady ostudu, člověče. Na Ukrajinu si jezdí lovci lidí z celého světa jako na zážitkovou dovolenou, možná, že jste si tamu už taky vyrazil a pár podlidí si odpráskl a prskat na člověka, který přesně ví, o co tam jde, to je hodně pitomé. Podobně jako to vaše zůstávání v NATO. Běžte víte kam, pane Bilino.Rv

1 0
možnosti
Foto

Pane bože, co je to za kydy? Vy fakt nevíte, že radiomajáky se používají také k určení nejen cíle, ale i trasy ke konečnému cíli?! A fakt netušíte, že skutečný cíl mohl být od té školy vzdálený desítky kilometrů...?8-o

0 0
možnosti
PB

...... mnoho otázek, přičemž odpověď je tak jednoduchá,- "Co je to za válku ?" ..... Je to zkrátka podělaná, zasra ... válka !!!

3 0
možnosti
LK

Mj mě po přečtení článku napadla otázka, pokud je to všechno agrese, invaze, druhý Ukr hladomor atd atp, tak proč Kyjev na férovku a oficálně nevyhlásí formálně válku Ruské federaci? Evidentně Kyjev touží, aby to udělalo NATO a já nevím, kdo ještě, ať to udělají,pokud si jsou jistí, že je Rusko napadlo.

1 0
možnosti
Foto

Ja se spis ptam, proc nevyhlasi valku Ukrajine Rusko? Jsou to prece Rusove, kdo zautocil na Ukrajinu a bojuje se vyhradne na uzemi Ukrajiny.

0 1
možnosti
JL

Válka a způsob její vedení vypovídá o národu, ale i o době. Tak třeba sověti pozabíjeli v Katyni tisíce polských zajatců - to byla taky válka, nota bene "třídní boj". Sovětští bolševici /Rusové, Ukrajinci, Gruzínci a další/ určitě věděli, proč to dělají.

2 1
možnosti
BD

Ta událost v Katyni má v poslední době zase jiný obraz. To se asi k Vám ještě nedostalo.A motat to s třídním bojem a bolševiky je zase někde jinde.Hlavně se rozhlídněte kolk je bolševiků ve vládě,parlamentu a věřejných funkcích. To je hrůza !

1 0
možnosti
MS

Spatna otazka co je to za valkuRv

Spravna=co je to za vladu???

2 0
možnosti
TH

ještě že nejste rus,podezíral bych vás z podjatosti.je to snůška nesmyslů

1 3
možnosti
Foto

Ano, je to Čech jako poleno.

3 2
možnosti

No, kdyby se váš vzor nenechal včera slyšet, že vlastně vyhlášení toho Novoruska podporuje a že hodlá ochraňovat "legitimní zájmy tamních obyvatel" (rozuměj: ruských), tak bych byl více ochoten tyhle věci poslouchat. Jinak bohužel nikoliv.

2 0
možnosti
VH

"Co je to za válku, ve které dělostřelectví záměrně ničí nemocnice, školy, školky, muzea, plynovody, trafostanice, vodovody, čerpací stanice, obytné budovy, kostely, domovy důchodců, psychiatrické ústavy, tržnice, autobusová a železniční nádraží, autobusy s uprchlíky, čističky vody, továrny, šachty, stadiony, obchody, restaurace a kavárny?"

  Píšete, prosím, o Sýrii, Iráku (druhá Pouštní bouře), Pásmu Gazy, Afgánistánu?

2 1
možnosti
MD

Zajimavy clanek. Karma.

4 0
možnosti
  • Počet článků 129
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2357x
Jsem filmař, dokumentarista. Kameraman, střihač, režisér.
Pocházím z Ruska, přesněji řečeno, ze Sovětského svazu. Když jsem pracoval jako kameraman a režisér, politiky jsem se stranil. Ale za "perestrojku", na konci 80. let minulého staletí musel jsem zúčastnit procesu velkých společenských změn. Od té doby se hodně zajímám o politiku a vliv "velké" politiky na život obyčejného občana.
Přestěhoval jsem do Česka v půli 90. let, postupně jsem se vrátil do branže. Ale zájem o politiku jsem neztratil.
Zažíváme velké změny. Už zase. Musím se k tomu vyjadřovat.