Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Určitě je na pováženou vyjádření řady západních médií např:

Největší kontroverzi způsobil výkon ukrajinské zpěvačky Jamaly, která se nakonec stala vítězem Eurovision. Ačkoliv zpěvačka tvrdí, že zpívá výhradně o osobní zkušenosti, „politické napětí" kompozice bylo jasné. Nicméně všechny návrhy na diskvalifikaci Džamaly prošly bez povšimnutí, neboť píseň „neobsahuje přímé odkazy na aktuální dění," napsal New York Times.

Je s podivem, že soutěž vyhrála píseň, která by v zásadě neměla být připuštěna k účasti v soutěži, uvedl Die Welt.

Reakce na vítězství Džamaly byla velmi kontroverzní, připouští BBC. Nehledě na to, že si diváci všimli dobré vokální úrovně zpěvačky a působivé vizuální efekty, mnoho z nich věří, že vyhrála pouze díky politickému podtextu, a ne kvůli hudebním schopnostem.

„V případě, že verdikt poroty je natolik odlišný od názorů publika, tak kdo vlastně vybírá nejlepší píseň Eurovision?" klade otázku The Telegraph.

1 1
možnosti

J95a31r69a 49R50a94n26k

19. 5. 2016 2:17

Jste se nejak rozepsal, co se deje?8-o Ta Jamala se svym dobrym hlasem Vam asi hnula zluciR^ Aspon skutecne vidite, jak jste ve svete oblibeni;-(, mate kliku, ze Cesi maji kratkou pamet:-)

1 0
možnosti
Foto

Češi dokázali, že Rusové jsou u nich oblíbeni, když ruský zpěvák od diváků získal druhé místo.

0 1
možnosti
Foto

No jo, Rusko a Rusové prostě neumí prohrávat. Ostatně, svoje zkušenosti s tím mají i hokejisté.

4 0
možnosti
Foto

Zapomněl jste dodat, že u diváků Rus zvítězil.

Tomu se muselo zabránit jakýmikoliv prostředky, proto se změnila pravidla, aby "porota" tomuto vítězství zabránila, protože zadání Washingtonskému satelitu Bruselu bylo přikázáno, že musí zvítězit Ukrajina.

S ruskými hokejisty máte pravdu. Loni svoji prohru neunesli a zachovali se trapně.

0 1
možnosti

Panečku, teda někomu musí vítězství Tatarky hodně ležet v žaludku 8-o. Kdy že to bylo? V sobotu, dnes je středa, a upřímně, 90 % našeho národa je Eurovize už úplně ukradena. Možná 99 %. Píseň Rusa jsem neviděla, dožíralo mně, že ještě než vůbec něco zapěl, mluvilo se o něm jako o vítězovi. Už proto to bylo podezřelé. Tatarku jsem viděla a moc se mi líbila. Gunčíkovou jsem viděla a moc se mi nelíbila. No a co? Proboha, vždyť je to jen to jen soutěž ve zpěvu, o nic nejde, show, a ne konec světa 8-o

4 0
možnosti

P56e33t96r 84U11h90e65r

18. 5. 2016 21:03

A proč by měl někdo měnit něco, co je přesně podle pravidel? Jen na základě nějaké petice?

5 0
možnosti

J47a41r73a 30R28a61n45k

19. 5. 2016 2:20

Ne, Petre! Ruska ambasada trpi a tak zde bude 323 clanku o Eurovizi a ruske blamazi.....nejdriv snad chtel tancovat s vlky.....kdyz uz neni dostatecne silny hlas:-(

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS