Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vážený pane Grešlíku,

já se zde v podstatě loučím. Jsem rád, že se Vám podařilo nahlodat fakt, že na daném křídle ulpěla zelená barva při škrtnutí raketou, jak tehdy se domníval blogger rex ponticus. Vzhledem k tomu, že tento jeho možný omyl mě přesvědčil o tom, že byla při sestřelu letadla použita raketa, tak se musím vrátit případně vrátit zpět k verzi o použití laseru při sestřelu, které v podstatě přípouští průběžná i závěrečná zpráva, které hovoří velmi neobvykle a nově a inovativně o high energy objects, tedy v podstatě o kulových blescích.

0 0
možnosti

i český systém KUB se při cvičeních zaměřoval na civilní letadla...samozřejmě ale bez funkčních raket, pro jistotu...

2 0
možnosti

R83a75d54e89k 65Š83í38b96l

11. 6. 2016 9:14

Vysetrovani stále probíhá, ale tady už to většina diskutérů uzavřela. Škoda, že ve vyšetřovacím týmu nejsou Češi

0 0
možnosti
Foto

Ak by ste do reklamy na odstreľovačskú pušku dali zásah priviazaného slona z 30 m, bolo by to podobné. :-)

0 0
možnosti

Vážený autore, máte ten svět trochu jednoduchý, proto se vám pokládané otázky zdají nepochopitelné. Asi jako když si hlupák o ostatních myslí, že jsou hlupáci ti ostatní, protože jim nerozumí a ve své hlouposti to připadá hlouposti jejich. Nečekám ale, že byste to pochopil...

3 3
možnosti
Foto

Ve Vašem příspěvku něco chybí, je příliš obecný. Chtělo by to uvést ty správné odpovědi na ty panu bloggerovi nepochopitelné otázky.

Mimochodem, ta nizozemská zpráva může být v jistém smyslu založena na klamání tělem. Nemusí vůbec uvádět právy stav vyšetřování. Doufá, že někdo se chytí na udičku.

0 3
možnosti
Foto

V každém případě je doloženo, že letadlo sestřelila ukrajinská armáda, což pokud vím, nezpochyb%nuje ani propaganda NATO. Nyní zbývá zjistit, která složka sestřel provedla, zda jednotka podporující pučistické vzbouřence z tzv. majdanu, nebo část loajální v té chvíli legitimnímu prezidentovi Janukovičovi.

0 12
možnosti

....nic, než směšný blábol...

9 2
možnosti

Opravdu se mi nelíbí, že Idnes otiskuje a ještě propaguje lži ruské propagandy.. tady ten člověk si ani nehraje na Čecha, který "není ani pro jednu stranu". Pane Kondakove jste zaměstnanenc FSB?

5 2
možnosti
Foto

Prosím vás, jaké lži ruské propagandy? Pan blogger pouze okomentoval zprávu nizozemské komise. Máte přece tutéž možnost.

2 2
možnosti

J77a28n 47S47e93m53i83k

10. 6. 2016 18:28

Tak ja myslim ze o tom kdo odpalil rakety neni treba prakticky vubec diskutovat:

Viz: ruska TV LifeNews 17.7.2014 hrde oznamuje ze "opolcenci sestrelili ukrajinsky vojensky nakladni letoun" ....o par hodin pozdeji kdyz se ukazalo ze slo o MH17 obraci o 180 stupnu:

vse tady na youtube ("hned po sestrelu" a "pote co vylezlo najevo co udelali"):

https://www.youtube.com/watch?v=wIPkwhVHpJs

6 1
možnosti
Foto

A jak víte, že ta zpráva o sestřelu ukrajinského vojenského nákladního letadla nebyla podstrčená. Tam těch podstrčených zpráv bylo hodně. Na Ukrajině se šíří zvuk rychleji než světlo. Zajímavé.

2 2
možnosti

Buk samozřejmě nedokáže rozpoznat "civilní" a "vojenské" letadlo. Dokáže rozpoznat pouze "vlastní" - pokud odpovídač letadla odpoví na výzvu aktuálním šifrovaným kódem.

Informaci o možných cílech a vlastních (případně civilních) letadlech dostává Buk ze systému protivzdušné obrany - POKUD je ale v tomto systému zapojen!!!

Nejpravděpodobnější se jeví následující situace: 1. UA letecky útočí na povstalce 2. ti získají Buk (je celkem jedno jestli jej vezmou ze skladu, zajmou, nebo dostanou od RA ) 3. Buk v autonomní konfiguraci sestřelí UA vojenské dopravní letadlo. 4. UA armáda provádí leteckou operaci v blízkosti civilního letu - obsluha nemá možnost ověřit zda hlavní cíl je další dopravní letadlo UA nebo civilní let a vystřelí....

Je prokázané, že UA věděla o technických možnostech povstalců a měla uzavřít vzdušný prostor pro civilní lety. UA naopak prováděla vzdušnou operaci v blízkosti civilního letadla. Povstalci NEMĚLI nejmenší šanci ověřit že střílí na civilní letadlo - naopak, všechny okolnosti se "náhodně" sešly tak, že do posledního okamžiku věřili, že úročí na vojenské letadlo.

4 1
možnosti

UA věděla o technických možnostech povstalců, ale ne online. Až do příjezdu BUKu z Ruska byl vzdušný prostor uzavřen pro civilní lety do 7000 metrů.....

2 0
možnosti

Rus, nikdy nepřizná, že se v něčem nevyzná.

7 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS