Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

P77a89v35e18l 31H22o38l79u41b

22. 9. 2014 22:45

Článek dobrý. Ale minus za poslední, červěně vybarvenou větu. Takže když někdo nesouhlasí je troll, ale když někdo píše co chce, i když to odporuje zdravému rozumu, je filozof? No nic, má na to autor právo, ale oni nesouhlasní "trollové" také. Takže milej Sergeji, celé jsi to tou poslední větou pohnojil:-/......

5 0
možnosti
JR

J42a19r16a 79R39a38n77k

22. 9. 2014 21:03

Jsem Ceska a zustanu ji, i kdybych zila na Marsu, je jasne, ze budete bojovat za Rusko, je to Vase zeme, ale dovolte nam odsuzovat sociopata, uzurpatora Putina. RvRvRv

Zamyslete se nad svym osudem, kdybyste si dovolil v Rusku psat jako bloger a snazil se kritizovat Putku.....uz byste nebyl..;-O.

15 11
možnosti
PB

..... se obávám, že máte společný osud,- na Marsu by jste to taky nerozdejchala;-)!

9 0
možnosti
TP

Tak a teď něco od očitého svědka. Ponert je nevychopvaný ubožák.. Přijde a řve po lidech., Nadávám jim sprostě , uráží.. nenechá mluvit řečníky.. Klidně si během cizí kace vjede do ejich diváků svým autem a spuštěnou hymnou na plnou hlasitost..

Jejich petiční stánek nikdo neruší, postavili si petčiní stánek proti majdanu hned vedle majdanu anikdo jim nic neříká, ale to jim nestačí..

Mmaji plná ústa fašimus ale sami se tak chovají, protže nechtějí ostatním vyslechnout si projevy řečníku a poslechnout hudbu.. ať si udělají svojí akci a tam si říkají co chtějí?

Copak to není fašistické chování narušovat někomu akci? Jestli ne tak je to aspoň hulvátské..

Police postupovala podle zákona, přijela protože my organizátoři Majdanu jsme zavolali 158, když Ponert vjel autem do diváků Majdanu..EU[>-]

17 9
možnosti
PR

Ponerta vyvedli i z demonstrace proti násilí na ženách, kterou kdysi organizoval neméně přízračný Macura. ;-D

12 0
možnosti
JL

Demokracie a rovnoprávnost?  Nevím o čem píšete. Jedná se o právo!

Tzv. Majdanisté, mají povolení, tedy mohou být. Ponert, ho neměl a ještě

provokoval, tak ho stáhli. Co se vám na tom nezdá?

14 2
možnosti
Foto

I50v67a14n 32M57a86r48e96k

22. 9. 2014 20:55

"Majdanisté" mají "povolení" ? No to jsme to tedy dopadli ? ! (A kdy začnou pálit pneu? ? ? ) Rv Rv Rv

8 12
možnosti
Foto

Omlouvám se, ale to Vaše sdělení nějak postrádá logiku. Nejsem znalej místních poměrů, taxikáře neznám. Co ten člověk tam vlastně dělal? Sabotoval svým projevem cizí akci?Opravdu nevím co si o vás vám myslet. Proč nejste u vás doma? Tam byste mohl psát podobné blogy v opačném gardu? Jste soudný? Pokud ano tak si odpovězte.

10 4
možnosti
PB

.... taky neznám všechny tága v Práglu, ale ešivá von třeba čirou náhodou neměl  úplně jinej názor než ti pomatení pravdoláskaři ?!? Se asi chudák začetl do Ústavy a šel prubnout jak taková svoboda slova v praxi vypadá, nééé ..........

8 5
možnosti
TP

Nvočech a přítel Ruska jak vyšitý

8 8
možnosti
ZD

Vážení je úplně jak začínal Maidan v Kyjevě...ale toto je zvěrstvo na staromáku pod hlavičkou Hudečka se děje něco co nemá ve světě obdoby...staromák je tradice všech Čechů a Moravanů ...zde se tvořili dějiny...a toto ponížení...že nějaký UA ...který nás v r.68 obsazoval../to jsou slova oponentů...rok 68/ si tam může dělat co chce a ještě pod vlajkou cizího státu je hnus...všichni se tady...podotýkám všichni se tady oháníme ...jestli Kyjev a nebo Kreml...ale necháme si zohyzďovat naši hystorii cizinci ...jen tak mimochodem...kdyby to tam postavili rusáci a kdolikoliv jiný...tak by letěli až ke hranicím..a bylo by to dobře....my se tu meleme a přitom si děláme takovou ostudu před světem a cizinci...kde pár lidí má "právo" mluvit za celý národ...nu asi jsme každý jiný...ale je to ostuda...hezký večer...ZD...;-);-);-)

18 4
možnosti
PBR
Foto

Magor je Jirous a je škoda to dávat jiným.

9 1
možnosti
Foto

I86v85a35n 34M35a11r67e34k

22. 9. 2014 19:37

Bez námitek >>>Karma ! ! ! R^

10 7
možnosti
PV

V tehle zemi skoro vzdy platilo, ze je mozne mit jen ten "spravny" nazor, tak se nicemu nedivte.

11 3
možnosti
  • Počet článků 129
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2357x
Jsem filmař, dokumentarista. Kameraman, střihač, režisér.
Pocházím z Ruska, přesněji řečeno, ze Sovětského svazu. Když jsem pracoval jako kameraman a režisér, politiky jsem se stranil. Ale za "perestrojku", na konci 80. let minulého staletí musel jsem zúčastnit procesu velkých společenských změn. Od té doby se hodně zajímám o politiku a vliv "velké" politiky na život obyčejného občana.
Přestěhoval jsem do Česka v půli 90. let, postupně jsem se vrátil do branže. Ale zájem o politiku jsem neztratil.
Zažíváme velké změny. Už zase. Musím se k tomu vyjadřovat.