Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Nerozumím autorovi, proč je tady u nás. Vůbec nechápe, proč je to tady jiné než v Rusku. Jiným jazykem to nebude...

4 1
možnosti
MK

Jó, co amerikanofilům a rusobům nejde pod fousy, to bagatelizují a trapně zesměšňují. Ve své podstatě podobně jako KSČ v padesátých letech viděla všude imperialistického agenta, např. mandelinku bramborovou, tak na stejnou strunu se snaží havloidi brknout. Tam, kde  normální, ale myslící člověk, obtížně sežene přímý objektivní důkaz, či lépe řečeno ho nesežene, tak ho hned  posílají do Bohnic, či jiné psychiatrické léčebny, protože nepřímé důkazy jim nestačí. Problém je v tom, že dnes žádné spontánní   masové protesty neexistují, vše se musí zorganizovat a díky internetu to jde velice snadno. Ale pokud někdo na internetu řekne "A", může jeho oponent říci "B" a to pak budou melyRv

6 3
možnosti
E

Evela

19. 11. 2014 14:48

Předvoj lidu "inteligence", umělci a mládež (dříve dělníci a rolníci), žádají hlavu nepohodlného prezidenta; Ovar se ožral na blbý ambasádě, místo na americký se mužik jeden, ožral na ruský, a to tedy nedopustíme, republiku (a tím méně korunovační klenoty) si pozvracet nedáme. Bohuš teď musí ve Washingtonu hodně vysvětlovat; proč odmítáme bratrskou kapitalistickou pomoc ve formě umístění US radaru, jak je to vlastně s dostavbou Temelína Westinghousem, proč máme na Hradě Ovara a ne Bilderberga a vůbec že nedržíme tu správnou stranickou linii, že nejsme tou pevnou hrází. Ale nebojte se my Vám brzy vysvětlíme, jak má vypadat ta správná demokracie, budete prostě kámošit jen s tím, koho vám určíme.

Podpisem smlouvy TTIP jistě společně stvrdíme přátelství s americkým lidem na věčné časy a nikdy jinak, jen směle vstříc světlým kapitalistickým zítřkům.

Co mi to jen připomíná, nebylo to tady už jednou...? Vláda věcí tvých lide se plynule přesunula z Kremlu do Bílého domu.

6 5
možnosti
JH

Tady každý jen kecá a kecá. Může sem někdo dát pořádnou fotku a potvrzení o tom, kdo zařídil ty lístky? Kdo a jakým způsobem je sem dopravil? Kdo to zaplatil? Kde se ty peníze vzaly? To nikoho nezajímá? Dejte sem vy pisálkové co se tady tak hrdině vytahujete pořádnou, ověřenou  informaci, ne jen blafat nesmysly.

4 0
možnosti
PH

Já vám všem soudruzi závidím váš optimismus, že si tato země řídí a rozhoduje o všem  sama.

5 1
možnosti
PH

P49a41v56e10l 13H38e74k

19. 11. 2014 14:24

Bejt Vámi, pane Kondakove, dal bych si bacha. Velký bratr se na Vás dozajista zaměří ;-D

5 0
možnosti
Foto

"Kondakov" je zjevně nástroj nějakého propagačního útvaru ruské ambasády. Není náhoda, že vždycky první vyrukuje s "náhle nalezenými" důkazy, asi přímo z výrobny. Je to však vrták, takže občas nepochopí instrukce, dezinformaci blbě odprezentuje, anebo omylem zveřejní původní fotku místo té upravené, jako dneska. Ještěže se mu o karmu stará velící orgán a skupinka důchodců ze spolku Přátelé Ruska ;-D

13 3
možnosti
Foto

Propagandistického, pane Buriánku.

3 1
možnosti
Foto

Teď jsem přestal věřit, že jste agent KGB. Protože takového idiota si žádná tajna služba nemůže dovolit.

Nicméně za takový podvrh byte měl dostat zákaz publikovat, i když na druhé straně jste tím své vlasti udělal pořádnou medvědí službu.

25 3
možnosti
MD

No slava, konecne nekdo vi, jak vsechno kdy bylo. Tak na uvod jste se  pozemanoval a ted se muzete poobamovat ve stylu "ja vim, ale nic nereknu". Jsme nejedeni jedno 'ucho'.

3 2
možnosti
LW

L13e32o 84W90o91l38f

19. 11. 2014 14:01

Sergeji, ty špion!

10 1
možnosti
Foto

Ňěěěět, ja tólka sovětskij turýst ;-D

7 3
možnosti
  • Počet článků 129
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2357x
Jsem filmař, dokumentarista. Kameraman, střihač, režisér.
Pocházím z Ruska, přesněji řečeno, ze Sovětského svazu. Když jsem pracoval jako kameraman a režisér, politiky jsem se stranil. Ale za "perestrojku", na konci 80. let minulého staletí musel jsem zúčastnit procesu velkých společenských změn. Od té doby se hodně zajímám o politiku a vliv "velké" politiky na život obyčejného občana.
Přestěhoval jsem do Česka v půli 90. let, postupně jsem se vrátil do branže. Ale zájem o politiku jsem neztratil.
Zažíváme velké změny. Už zase. Musím se k tomu vyjadřovat.